How to Prepare Fancy Gâteau de restes de viennoiseries for Lunch Recipe

Gâteau de restes de viennoiseries.

Gâteau de restes de viennoiseries

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, gâteau de restes de viennoiseries. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Gâteau de restes de viennoiseries is one of the most favored of current trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Gâteau de restes de viennoiseries is something that I've loved my entire life.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have gâteau de restes de viennoiseries using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Gâteau de restes de viennoiseries:

  1. {Make ready of croissants aux amandes.
  2. {Prepare of escargots raisins et noisettes.
  3. {Make ready of demi chausson aux noisettes.
  4. {Get of Ce sont les viennoiseries que j'avais sous la main, mais vous pouvez très bien utiliser des pains au chocolat ou des croissants au beurre.
  5. {Prepare of oeufs.
  6. {Take of lait.
  7. {Get of sucre de fleur de coco.
  8. {Take of Si vous utilisez du sucre blanc, il faudra en mettre plus, 100g environ.
  9. {Make ready of pépites de chocolat (inutile si vous utilisez des pains au chocolat).

Instructions to make Gâteau de restes de viennoiseries:

  1. Coupez les viennoiseries en petits morceaux et mettez-les dans un saladier. Dans un deuxième récipient, fouettez les œufs avec le sucre. Versez la préparation aux œufs sur les morceaux de viennoiseries et mélangez à l'aide d'une cuillère à soupe, jusqu'à ce que tout le liquide soit absorbé..
  2. Ajoutez les pépites de chocolat, mélangez. Préchauffez le four à 210°. Habillez un moule de papier cuisson et versez-y la préparation. Tassez bien..
  3. Enfournez à 180° pendant 35 à 40 minutes, le gâteau est prêt quand il est bien doré sur le dessus. Attendre qu'il soit froid pour le dévorer! Bonne dégustation..

So that is going to wrap it up for this exceptional food gâteau de restes de viennoiseries recipe. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!